Tuesday, 19 April 2011

makhluk halus & sihir

salam.. korang percaya tak dengan makhluk halus & sihir.. ermm nak jd cite smlm aku teman kwn aku g berubat.. coz b4 ni die dah g kat salah satu pusat perubatan islam la tp sakit still ade lg. so aku teman la die semlm.. ermm jmpe ustz tu..bg tau ade sumthing yg menggangu kwn aku..ex bf nye yg bg "benda: tu.. then aku puntry la jugak tanye ustz tu berkenaan mimpi aku sal baby n menyusu baby.. terkejut aku, ustz tu bg tau benda x elok.. huhuuhu nak luruh jantung aku dengar. so ustz tu dg nasihat2... bg ayat2 penenang hati.. then bg air bacaan yassin.. so mintak aku amalkan.. supaya "benda" tu hilang... ?????

No comments:

Post a Comment