Wednesday, 20 April 2011

RM 800?

Aku dapat offer keje dgn gaji RM800. terkesima... cukup ke RM800 dalam dunia skang? lagi2 kat KL ni.. tup sana tup sini.. byr sana byar sini tggl Rm 50 je kot? or mybe x cukup pun aku nak bayar komitment aku huhu.... sedihnye.. td aku attend 1 lg interview.. kat sykat tett tett.. oil n gas ermm jawatan recptn.. ok la.. tp x sure la.. panel pun asyik dok tekatkan aku pasal penggunaan telefon n tugas2 recptnn.. bcoz b4 ni aku nye history keje admin...  panel tu cakap vacancy tu nak disini secepat mungkin.. not sure la.. kalau tmrow / lusa die x call lg tu aku pasrah la..

No comments:

Post a Comment